mommies help!

mommies,nak tanya kalau mcm ni pregnant ke tak ya? delay 3hari,harini mula rasa pening & loya. sejuk & rasa mengantuk lain macam. ke simptom untuk period juga ya? geng mommies boleh tolong tak? ☺️🫶🏻

mommies help!
6 Các câu trả lời

simptom kite sama... mgantuk xyah cakap..cm mkn ubat tido..pdhal tido lebih 8jam..tapi still mgantuk... bdan ase suam² sejuk..pening tu ada sikit.. sye delay 4day.. tapi x brani nk cek agi...

alhamdulillah,dah pi klinik mmg ada,cuma xnampak kantung lg sbb masih baru. 18hb ni appoinment plk utk rpt scan. doakan semoga dipermudahkan urusan saya ya semua geng mommies! ❤️

9mo trước

dah berapa minggu?

Betul tuuu..saya pun masa awal2 check samar lepastu repeat lagi mmg nampak double then terus beli yg clear blue Alhamdulillah positive pregnant

Pregnant tu. Repeat lg 3 hr klu mkin terang btulla tu

positif lha ni sis saya pun pakai test mcm to juga semar2😋😍😍😍

sy msa mula2 check smar juga . selang bbpr hri tgk2 terang .