Ingatkan gastrik rupanya alahan

Saya memang ada gastrik teruk, selepas kahwin jadi macam lagi teruk, bila makan muntah makan muntah, baru kahwin bulan lepas, so takde syak apa2, dah 3 kali inject ubat gastrik, then semalam check saya dah pregnant.. jadi risau sbb dah terambil ubat gastrik 😰 ade sesiapa pernah mcm ni ke? #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

Ingatkan gastrik rupanya alahan
1 Trả lời

Tahniah ye sis! Nasib baik terdetik nak check upt. Hehe takpe jgn risau pasal ubat gastrik tu, inshaAllah baby okay, sbb baru jadi and kita taktau kan. So nanti sis pergi check perut kat klinik untuk sahkan sis betul2 pregnant okay, boleh tau dah berapa weeks dah kandungan sis tu. Moga dimudahkan segala urusan ye sis🤲🏻❤️