Gastrik teruk

Hye mommy ii. Saye mengalami gastrik yang teruk hingga muntah ii kalau tak makan on time. Makan ubat tahan muntah pun tetap same akan muntah. Hm risaunya nak dekat Ramadan ni. If tak makan nanti muntah. Muntah pulak tentu ii puasa batal. Now preggy 9weeks.

1 Trả lời

Hye sis Saya masa pregnant anak 1st memang gastrik teruk alahan teruk sampai kena admit ward… kena pulak time tu bulan puasa, memang saya tak puasa sebulan… doktor pon tak suggest kan untuk berpuasa dalam keadaan saya macam tu… Nanti dekat2 nak Ramadan kalau keadaan sis masih tak okay cuba sis jumpa doktor mintak advice macamana…

8mo trước

trima kasih sis sebab risau plk nanti kene perli dengan staff lain sebab tak puasa em. Bukan kita tknak tapi keadaan memaksa.