goodnite mumy2 semua

Saya mau tnya nie..Btl kah ibu mngandung tdk ble mkn nanas...ada yg ckp bleh mkn ada yg ckp tdk bleh mkn..Aduii hatiku takut2 nak mkn nanas nie...??

1 Trả lời

Ada aja kwn2 dsini mkn nanas sis 😅 Bgantung pada seseorg kali sis.... Sy hari tu awal2 pregnant tliur mau mkn nanas tp masa tu kandungan bru 10w+... Sy tahan2 sj..sbb sy pun takut mkn nanas... Tp sdh kandungan 17w+ sy mkn nanas yg sdh sedia potong kecil2 tu..letak serbuk amoi sikit skadar mlpas rasa mgidam tu, bru mkn 2 kerat sikit xlama tu perut sy memulas2 sakit..huhu..lebihan tu sy trus xmkn...sakit memulas tu smpai ke mlm sakitnya..sa bawa brht xsdr ttdr esoknya bgn dah okey.. lps dr itu smpai skrg dah 23w ni xpnah lg mkn..sy takut..

5y trước

Ok miagal nopo hihi