Menukar botol susu 3 bulan sekali.

hello,saya mau bertanya psal ni.Adakah wajib untuk kita menukar botol susu anak2 sekurang2 nya 3 bln sekali?Di pihak lain juga bagaimana dengan family yang kurang bajet ataupun tidak mampu.

1 Trả lời

Saya takla sekerap tu tukar. Tp puting susu anak kalau ada kulat2 hitam putih tu. Mmg sy buang la. Yg penting jgn campur span cuci botol susu anak dengan benda lain. Sterilize pun sy tak. Sbb sy mmg keringkan botol susu betul2 baru guna. Kalau masih berair mmg tkla.