Berak sekali sehari

Hi mau tnya d sni ada x baby 2m 16d berak sekali ja sehari , baby sy minum susu botol + bf . Sy da tnya dr dia ckp mngkin kurang susu tapi baby sy minum susu botol 2jam sekali klau bf sejam sekali

3 Các câu trả lời

2bln biasa kita expect cluster feeding atau growth spurt. Baby sy pernah tak berak lebih 3-5hari tp on bf la, normal cuma kencing banyak. Bila dia berak nt puas la, haha. Klu minum formula ada yg ckp kena berak ada yg ckp takpe tak berak, sekali sehari berak OK la tu.

normal puan. anak sy pun berak sekali sehari. yang penting anak berak.

normal. Anak saya pun berak sehari sekali.