Botol Susu

Assalamulaikum semua.. I nak tanya botol susu avent berapa bulan sekali tukar? 3 bulan sekali or 6 bulan sekali? Botol susu brand biasa etc anakku, fiffy pulak berapa bulan sekali?

1 Trả lời

Avent 6 bulan sekali tapi putting kena tukar setiap 3 bulan sekali.kalau btol brand biasa 3bulan skli tukar.pernah baca mengenai setiap perbezaan botol brand biasa dengan btol Mahal n btol susu kaca.semua btol Ada beza dia sebenanya.

1y trước

sy dh Beli botol susu baru yg avent jenis kaca tapi mengasuh still xnak tukar.. alasan " elok lagi akak tgok yg lama NI" " takut pecah" padahal sy dh Beli cover protection BOTOL Tu.. nak yg TERBAIK utk anak end up JD mcm ni.. anak dh NK masuk 7bulan.. xtukar2 LG BOTOL ..