buku pink

Saya Malaysian suami saya Indonesian. Saya belum pergi buka buku pink lagi. Sekarang dah masuk 16 week camtu. Masalahnya, macam mana ye nak buka buku pink tanpa sijil nikah? Sijil nikah tertinggal di Indonesia. Nak pergi ambik, suami saya kerja tak dapat tinggalkan kerja. Paling cuti seminggu sekali sebab baru je kita cuti panjang. Any solution tak?

20 Các câu trả lời

Tmpt sy xmintk pon sijil or kad nikh cuma ye nk tau trikh nikh je, g lah wat buku pink t mkin lma bby mkin besr baik g buka skrg