Period delay

Saya last period bulan 7 haritu. Bulan lepas check upt negative & check ke klinik scan rahim normal. Sampai ke hari ni period masih tak datang. Sebelum ni okay je period tiap2 bulan datang on time selepas bersalin bulan 12 haritu. Saya takde ambil apa2 perancang. Rancang sendiri je dengan suami. Memang normal ke macam tu? Ada sape2 pernah experience mcm ni tak?

2 Các câu trả lời

Why not awak try check lagi 5-7 hari selepas tarikh awak sepatutnya period? In shaa Allah waktu tu kalau awak pregnant boleh dapat result dah sebab hcg makin meningkat but if nak lagi cepat boleh buat beta hcg lagi accurate 👍

try cek upt lepas seminggu dr tarikh sepatutnya awak period