tolong say

Saya last period 7/12/2021 , patutnya period dtg 1/1/2022. period saya on time every month tapi sampai skrg belum period , dh test upt semua negatif. masih awal ke untuk check upt? #ingintahu #pleasehelp

7 Các câu trả lời

Saya pula last period 20hb 12 , lpastu bulan 1 ni lambat period 2 hari terus cek kesuburan dlu . Pekat doubleline dia . Lpastu cek upt terus naik double line tapi samar skit sbb buat tbghri kot . Esoknya beli clearblue terus kluar pregnant 2-3 week . Insyaallah isnin ni 24hb baru g scan sbb baru 5 mnggu 3 hari 🤣 doakan saya semoga smuanya baik baik je . Semoga puan pun dapat berita gembira nanti . Insyaallah ada tu maybe lambat nk tnjuk . Puan boleh pergi klinik untuk buat scan ke boleh tau lebih lanjut .

3y trước

Haah biasa tnguk dlm gb fb diorng kta kalau dh waktu period tapi tak dtng cek ksuburan double line pekat bermakna dh ada . Macam tu lh sis . Kita pun takde pngalamn baru je.

Lama juga tu kalau tak timbul line +ve. Sy kalau lewat seminggu period, mmg confirm +ve upt. Maybe hormon n stress tu. Cuba pergi bersenam, diet seimbang, mana tahu dtg period.

sy last period pun 7/12 , sekarang tengah kuatkan diri dgn loya & alahan melampau. semoga sis pun dpt berita gembira 😬❤️

kita punya last period sama tarikh! 7/12 hopefully you're pregnant too🥰😘

3y trước

You pregnany ke 🥰

Kadang2 sbb hormon tak stabil. Nnti try test lagi kalau still delay period

3y trước

baik awak tq

kalau jadi pd sye akn check upt pd 7/12 keatas ..inshaAllah ade tu 🤭

3y trước

Tak faham sis. mcm mana tu? sbb last period sye 7/12

Sepatutnya dh double line... Mgkin hormon x stabil