MASIH NEGATIVE

Last period 28/12 sampai sekarang tak period lagi . Dah check upt masih negative . Sedih sebab da 5 tahun menanti ? Takut nak check lagi takut kecewa. Sebab period sebelum ni tiap bulan tak pernah miss .

2 Các câu trả lời

mcm sya jugak .. last period 20/10 , seminggu lpas tu sya check dkt klinik memang negatif .. selepas seminggu check tu , sya mual2 trok ingtkan keracunan makanan .. hantar diri ke hospital , doktor nak check upt .. tpi sya ckp kat doktor dah check memang negatif .. tpi doktor tu berkeras jugak nak check .. kejut2 dpt result doktor ckp positif .. scan2 dah 7 minggu dah .. mungkin mseh awal lagi tu puan .. x ape , kalau mseh was2 trus check ke klinik lagi senang

4y trước

kata nak confirmkan upt .. kalau dah test kat rumah upt naik positif .. gtau doktor nak test upt utk confirmkan .. nanti dorg akan suruh ambik air kencing .. haah , bawak sijil nikah skali .. nanti dorg akan tnya atau mintak

🤗🤗🤗.x apa. Jgn sedih. X ada rezeki kali ni. Try lg next cycle.

5y trước

Mudah mudahan . Tak apa boleh cuba lagi . Tq awak