Adakah masih terlalu awal?

Saya last period 28 mei..pg td pergi jumpa dr..dr scan kata x nampak apa2 dlm rahim..check air kencing pun result kt klinik single line..dr decice negative..tp bila balik rumah sy test lg..dpt double line dan samar2 sgt..sy taknak juga berharap..dr kata kalau still x dtg period..seminggu sekali check upt..klu dekat 3 bln x dtg period..dtg semula klinik utk amik darah..sy masih belum pernah ada rezki zuriat..sudah 10 tahun berkahwin..doakan sy ya..

Adakah masih terlalu awal?
200 Các câu trả lời

sye dlu tkde priod 2 bln...sye last period bln 8..sye sngka bln 9 n bln 10 ada period rpenye tdk...lpas tu mak sye bli test upt n chek ,,naik double line...minggu sterusnya sye buat buku n mse tu dh 10w3d...dua hri lpas tu scan 10w5d mmg dh nmpk janin...smpai laa skrg alhamdulillah bby ok n sihat ..skrg dh 6bln lbih ...due 18.05.2020