mohon doakan saya dan baby

saya harap mommy and mommy to be kat sini dapat doakan saya dan baby. dah dua kali scan kat kk utk 2 weeks. tapi doktor kata kantung kosong and ukuran kantung tak berubah walaupun lepas 2 weeks. nnt 4hb saya akan follow up appointment dkt hospital. harapnya ada keajaiban dan berita baik di situ. saya harap sgt baby ada. saya dah setahun lebih tnggu. ini anak first..doakan kami ya. terima kasih semua

2 Các câu trả lời

insha'Allah semua okay and semoga dipermudahkan semua urusan sis..aminn.. take care..