heartbeat and baby dah ada 🥰

hye korang alhamdulillah masuk 8w baby dah ada and heartbeat dah bole dengar 🥰♥️ syukur sgt terima kasih yg doakan 💗 harap baby sentiasa sehat

heartbeat and baby dah ada 🥰
5 Các câu trả lời

Hi nak tanya heart beat tu mmg request nk dengar ke atau masa nk scan ckp nk dengar heartbeat sekali? Sbb saya pergi dating scan doktor tk pernah bg dengar hearbeat 😅

2y trước

hye masa saya scan tadi bila dah nampak baby doc mmg terus bg dengar heartbeat diaa , 5 kali jgk doc repeat bg dgr 🤣 seronok dgr tk puas , awak scan kt manaa ye ? kk ke swasta?

Alhmdulillah..moga baby n mommy sihat slalu

Tahniah puan..semoga baby membesar sihat.

Alhamdulillah. Aamiin 🥰

tahniah