6w Pregnant

Today kebetulan pergi KK utk booking buka buku pink.. Doktor terus decide buat scan since sy high risk pregnancy (diabetic and high bp) and nampak 2 kantung, berkemungkinan twin pregnancy.. Doakan sy semoga 2 weeks lagi boleh nampak baby with heartbeat, semoga saya dan baby kuat..

2 Các câu trả lời

Alhmdulillah tahniah dear..moga awk n twin baby sihat smpai bersalin nanti ye

2y trước

Aamiin, thanks sis..

Semoga dipermudahkan urusan awak. Jaga kesihatan dan makan ye

2y trước

Aamiin, thanks sis