11 week penuh dugaan

Saya hanya duk rumah rest ,bermula la episod keluar lndir bersama darah hari jumaat tu paling ketara kluar sekarang on off sbb makan duphaston .scan bby ok .dulu pnah ggur juga .satu harini habis mood mlayang atas katil je sya .sp penah jd mcm saya bole share tak?doa kan baby sy bertahan hingga cukup bulan dan selamat sihat smuanya#bantusharing #pleasehelp

11 week penuh dugaan
19 Các câu trả lời

sama dgn sy sis.. kuar lendir + darah.. baru je discharged spital arini.. kantung masih bulat.. pintu rahim masih tertutup...tp xdpt cari heartbeat bby.. doc suh tunggu 2 mggu.. sy sendiri masih mengharap keajaiban....sama2 kita doa ye sis..