11 week penuh dugaan

Saya hanya duk rumah rest ,bermula la episod keluar lndir bersama darah hari jumaat tu paling ketara kluar sekarang on off sbb makan duphaston .scan bby ok .dulu pnah ggur juga .satu harini habis mood mlayang atas katil je sya .sp penah jd mcm saya bole share tak?doa kan baby sy bertahan hingga cukup bulan dan selamat sihat smuanya#bantusharing #pleasehelp

11 week penuh dugaan
19 Các câu trả lời

sy sdg alami skg nie, keluar spotting darah dgn lendir, tp lain pula harini keluar air darah pulak😣😣takut, cemas.. walopon sy dh makan duphaston, harini lagi banyak keluar.. ya Allah...

saya dulu ank pertama MCM sis jug tapi normal lah orang bilang. biasa orng pnggl mandi darah.lama2 ok jug tu.jngn fkir bukan2 tau doa yang bnyak insyaallah semuanya akan baik2 🤲

Moga dipermudahkan urusan. Saya haritu google doa berhenti pendarahan lpstu usap kat bawah, usaha jelah. Bedrest, jaga emosi.

jgn stress2 ya.. bnykkan rehat jgn bt keja lngsung. mkn ubt ikut arahan dr. pastu blh cri doa tuk elakkan keguguran,😊

Semoga bumil nur syairah diberikan kekuatan & dipermudahkan segala urusan🤲🏻 kuatkan smngat ya ibu❤️❤️

doa bebaik , jgn stress okay mommy , sebab bila terlalu stress fikir pon xelok , saya doakan yg terbaik utk sis ok

saya kalau nk kuatkan rahim saya mnum air rebusan buah zuriat.. alhamdulillah spnjg hamil tak ada bleeding lansung..

3y trước

mana nk dapt tu

Smg sis n kandungan sihat n slmat hingga melahirkan.. Doakan sy jg mg dikurniakan zuriat jg. Aamiin

insyaAllah aamiin2 ya rabb.. 😇😇