Pregnant Tanpa Simptom

Saya hamil 6 minggu tapu tak ada apa2 simptom. Susah hati saya rasa ?? ada tak sesiapa seperti saya? Please share experience

37 Các câu trả lời

Jngn diminta sis.. nti mcm sy dah 18w still alahan. Allahu smpi nangis sy muntah sis 😢

Sye pun same xde simptom mgandung tahu2 mgandung je .... sbb xdtg bulan..huhuhuhu

Bersyukur la xda alahan. Sbrnya alahan ni sakit. So yg xda alahan beruntung Sgt

Syukur lh sis xda alhan. Kadang weeks 7 bru ada alhn tu. Jaga kesihtn ya sis.

32 weeks tp still xda alahan apa smua. Syukur. Asalkan bby sihat. Mak pn sihat

5y trước

Alhamdulillah hrp mcm ni jugak

ok je sis..sy hamil pon xde simptom alahan.. alhamdulillah baby ok je..

Normal sis.. sy pun mcm tu.. mcm x caya btl ke tgh prgnant ni?? 😄

Sy xde simptom pape pon smpi 38w ni...xde pon 😭😭 bagaiii...

That's normal..mgkn morning sickness tu dtg x lama lagi hehe

Sy dah 11 minggu tp xde alahan jugak...