Assalam...

Saya hamil 2 bulan first time?,Saya nak tanya jenama susu apa yang terbaik untuk ibu hamil ya?

40 Các câu trả lời

mnum anmum sis

Enfamama

Anmum..

Frisomum gold..baik tuk usus..senang nk mmbuang😂😂😂✌dia susu vanilla with honey

Similac mom

5y trước

Similac ada flavor coklat x?. Sy jmp jns milk jer 🤔

Anmum mostly recomended...

Wildan

sy minum fresh milk je slalu minum HL putih or choc..kdg2 dutch lady..tu jela..susu tepung. xlalu

Friso mom

Sye minum susu fresh milk jenama HL, susu tu tinggi kandungan protein & acid folic sesuai untuk ibu hamil 😊😊 kalau susu bancuh x lalu

5y trước

Okayy thankyouu 😘