Hidu minyak angin

Hi saya #firstbaby kandungan 6weeks, lately selalu rasa penting and mual2. Saya hidu minyak angin untuk lega kan rasa mual tu. Persoalan saya boleh ke hidu minyak angin. Risau ada bagi effects kat baby. #bantusharing #seriusnanya #firstmom #naktahusangat #harapbantu

Hidu minyak angin
15 Các câu trả lời

jangan hidu yg ada bahan kapur barus/camphor.. tak elok untuk mami and baby

2y trước

Try cari essential oil young living peppermint... Dr awal pregnant sampai sekarang essential oil tu je saya guna sebab 100% pure essentials oil... Tak ada campur bahan lain...