Hidu minyak angin

Hi saya #firstbaby kandungan 6weeks, lately selalu rasa penting and mual2. Saya hidu minyak angin untuk lega kan rasa mual tu. Persoalan saya boleh ke hidu minyak angin. Risau ada bagi effects kat baby. #bantusharing #seriusnanya #firstmom #naktahusangat #harapbantu

Hidu minyak angin
15 Các câu trả lời

Baca ingredients, kalau takde ingredients yg bahaya ok je.

3y trước

Terima kasih awak🥰

Saya pun hidu je yg bg lega.. saya guna Balm Bidara Life. wangi..

Act minyak ni x berdaftar u boleh tukar minyak angin yg lain

nak Tanya kalau.. hidu vicks tu boleh ke

hidu tkpe, jgn sapu kt perut atau belakang

3y trước

jangan sis. kalau sakit pinggang, makan calcium + d3. area belakang pinggang kalau nk letak minyak, letak minyak bunga matahari tkpe.