Stress susu badan

Hi.. saya first time mom.. anak dah 20hari.. sedih dan stress sbb susu bdn paling byk dpt lps pump cuma 1 oz je🤧.. ada tak ibu2 yg nasib sama tpi susu jd byk lps 2-3 bln?.. risau klu susu kekal 1oz… dan ada tips tak bykkn susu?.. milk booster boleh percaya ke?#firstmom #seriusnanya #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

cuba share dulu. baby directfeeding or awak mmg epmom (exclusively pumping mom)? boleh share jadual pam awak mcm mana? size corong pam awak dh betul mean dah ngam dgn size nipple awak ke?

sye tyme awal bsalin pn mcm tu.. lps brurut bru susu ok..