Anak Menyusu Kerap Waktu Malam

Nak ty la mama2...baby sy 8month+ bile waktu mlm mmg bgn setiap 1 1/2jam @2jam sekali utk menyusu...minum 4oz kdg xabis..klau bt 4 1/2oz@5oz mmg xabis.dah xbf...sbb lps 7m mmg kurang sgt2 dah susu bdn sbb baby xdirect n mmg jd epmom since dlm pantang lg...skrg ni nk bt mcm mane ye kena tukar susu ke..skrg pakai s26..siang xde mslh..sbb die mkn byk..time nap pon ok je...sehari ibu ayah dpt tdo 2 3 jam je..letih gile la

1 Trả lời

baby pndai df x? kalau pndai, sis boleh je bg dada kat anak. mgkin dia bukan nk menyusu pn, tp nk rse ada x ibu ayah dia dgn dia. sis tdo asing ke dgn anak?