Bayi 8bulan nak bagi makan ape ye sarapan lunch dinner

Saya first mom taktau nak bagi makan ape kat anak ,skrg sya masih buat bubur ayam +bayam+keret bgi sekali dlm pkl 2 mcm ituje,adakah betul saya bagi dengan portion bape kena bagi ye ,sbb saya sekali bagi banyak okke

2 Các câu trả lời

Sis boleh tengok dalam buku pink or biru baby dalam tu ada jadual n menu untuk baby.. sis boleh refer rujuk situ… kalau ikut ibu2 mungkin tak semua sama sebab ada yang bekerj…

Ada FB tak? Boleh follow happybabyfoodmalaysia. Ilmu pemakanan bayi yang bermanfaat 👍