makanan pertama bayi 6 bulan

Hi mommies... pengalaman anda diperlukan ? 1. 1st meal baby patut bagi bubur nasi or pure buah... pening bila buat research kejap kata bubur kejap kata buah 2. Sbb kite nak introduce makanan pertama perlu ke snek buah buahan masa kite bg bubur if kite bg bubur dulu.. 3. Kekerapan bg dalam sehari tu perlu ke sarapan lunch dgn teatime or bg sekali sehari je. 4. Pada bulan berapa kite perlu bg sarapan snek lunch snek teatime

2 Các câu trả lời

bagi bubur kosong dulu pastikam.lepas 4.days rules kemudian baru try puree buah

Bg sy elok bg bubur ksong dlu. Sb bby xpandai lg nk rse sdap manis buah tu.. klu bg puree dlu, bby dah syok mkn manis..nt bubur dy akan rjek..