craving diakhir2 due...

Saya due 33w+ due 23/10 ..sapa due sama Ngan saya???...saya craving nak minum air gas perisa strawberi dan jeruk mangga yg dijual di kedai runcit tu...yg dah dipacking dalam plastik tu..jeruk yg warna kuning tu.. sedapnya...boleh ke kalau nak makan lebih sikit dari biasa..hehe?

8 Các câu trả lời

Saya 33w jugak due 26/10. Teringin nak mnum air coke 😂 dari dulu lagi nak mnum tp tak minum2.

5y trước

Hahah. Sblm2 ni saya taktahu sy pregnant. So ada la beli mcd pastu kan ada air coke. Huihh kemain sedut sampai habis. Bila pkir skrg nk mnum, tak jd sbb serba salah mnum yg sblm ni punya 😂😂