Craving

Salam mommy semua...Saya craving jeruk sangat2...nak2 nak pregyy ni..baby baru 12w3d. Jadi saya buatlah jeruk sendiri guna garam dan gula je..mangga muda rendam air garam 3 hari pastu buang air garam cuci dan rendam air gula 1 hari ..siap hehe saya makan sikit2 je...tapi curi2 makan jugak hmmm...bahaya tak pada baby..??? setakat ni takda keluar lendir coklat2 atau darah...tapi saya takut...hmmm..risau takut baby nape2?

2 Các câu trả lời

saya pun mase memula tu craving jeruk sesangat so saya makan je tapi amaun makanan tu kurang la. tak terlalu banyak, just untuk basahkan tekak and legakan dr craving je. sebab kite mommy2 ni kena berjaga2 jugak. tp In shaa Allah tak apape nye baby tu. sihat je. jgn risau sgt eh.. hehe

k lmk I'll llasaln ak mtovhiTug v I ruk and I'll lppzololqoouä see daaa SQ q aq we za xm