Risau

Saya disahkan pregnant bulan 5, dan setiap bulan saya datang period. Namun bila check upt bulan 7 jadi negative . Hcg semakin menurun. Dr. sahkan sy gugur kerana rahim kosong dan ada cyst. Perut saya semakin membesar. Bila jumpa tukang urut , dia bagitau sy bunting pelanduk ( pregnant tetapi datang hadi setiap bulan) ... Bila jumpa ustaz , dia bagitau bayi saya masih selamat, tidak gugur. Apa saya perlu buat?

3 Các câu trả lời

Mgkin darah sbb cyst. Klau sy. Prcaya doc. Sbb bolei scan apa kt dlm. Klau ragu2 dgn 1 doc. G klinik lain. Cuba scan lg. 😊

5y trước

Tq sis bg pandangan

Tp perut semakin membesar.. Xmustahil ape Ustaz Tu ckp.. Semoga Semuanye baik2 je sis

Sis masih pregnant lg ke yg ni?

2y trước

soalan 3tahun lepas dear