Normal ke sakit breast sampai tak boleh bernafas

Saya di awal kehamilan dan ini kehamilan pertama. 2-3 hari dah saya demam gigil dan semalam Saya start sakit breast kiri. Sakit sampai suami kena papah mal bangun dan nak jalan. Nak bernafas pun sakit. Normal ke ? #ingintahu #firstmom #pleasehelp

2 Các câu trả lời

sakit breast biasa² tu normal sbb nak hasilkan susu. tapi kalau dh sakit sangat² tak tahan baik pergi check doktor. Bimbang ada ketulan yg kita tak nak. Buatnya ada kanser payudara tak naklah sampai jd mcm tu...

cek doktor