Tender Breast

Salam nak tanya. Usia kehamilan berapa weeks yaa dah start sakit tender breast ? Awal kehamilan dah dapat rasa ke? Rasa macam berat sangat 🥹

2 Các câu trả lời

saya sebelum dapat +ve UPT lagi dah rasa breast tenderness dulu. dedua pregnancy pun macam tu. tapi saya kadang nak period pun ada breast tenderness juga. cuma bila pregnant dia lama tak hilang2

Seminggu before late period pun dh sakit. Sakit dia sama macam nak dtg period. Tak dpt nk beza pun.

6mo trước

betul... 🤭🤭🤭🤭