rasa sukar bernafas

Saya dh pregnant 5 bulan. Normal ke rasa susah nak bernafas? Saya setiap malam susah nak tidur sebab alami masalah ini.

17 Các câu trả lời

Sama.. Kalau lepas makan, makan sikit pun rasa senak jak perut, padahal blm kenyang pun.. Kalau baring rasa sukar jak bnafas.. Duduk salah, baring salah. 😂

Sy ingat sy sorang je. Rasa tercungap nak putus nafas padahal baru 2 bulan +. Takut pulak jadi apa2, dah la hidup sorang diri, suami jauh, keluarga jauh 😢

Ikat kain bawah payudara , or pakai kain batik. In sha Allah dapat membantu.. saya skrg dah 7bulan . Tak pernah rasa sukar bernafas

rasanya normal, tp cuba sblum tdur mnum air suam then pasang ayat Alqurann in sha Allah tenang tdur

normal sis ,kdng"saya suruh suami naikkan bantal sikit baru dpt tidur kalau x mmng mcm kena cekik pun ada.

4y trước

Betul sgt mcm kena cekik rasanya😂

Jadi mengah2 ke sis? Jika itu terjadi itu normal sbb janin makin besar & menolak ulu hati kita

baru nk masuk 2 bln..tp dh start x selesa tdo..rasa sesak nafas..terganggu jugak la tdo

Normal.sy pon rasa benda sama kena cari posisi yg selesa + senang nafas tiap kali tido

same goes to me 5 bulan susah sgt nk bernafas lagi2 kalau time baring 🤢

Sy pn alami benda yg sama. Kdg tdo terpaksa tinggikan bantal.