Beg Hospital

Saya dh masuk 32 weeks.. Dh blh standby beg Hospital letak dlm kerta ke? ? Bli2 brg rsa mcm dh ckup rsa blm jer huhuhu

12 Các câu trả lời

Sm la..dh stand by siap2 dlm krte..😁😁

5y trước

Brg ibu Bj butang 2helai Kain batik@skirt 2helai Tuala mandi Pad+disposal panties Nursing bra Toiletries Stokin tebal Minyak urut Tudung+sweater Brg baby Bju lgn pjg 3psg Bju lgn pndk 2psg Tisu basah Pampers NB 10kpg Selimut/kain bedung 3helai Kain lampin 2helai Barut perut Sarung kaki/tgn 5psg Topi Tuala bayi Toiletries

Boleh da tu.. stanby.. ad org bersalin awl..

5y trước

Betul²😁