Packing bag hospital

Kenapa sy tgk org lain packing beg kecik pun dh cukup .. sy pulak beg beg besar xcukup2 brg nak letak.. pdhal dah ikut list hahaha aduii🤣🤣🤣 Ibu2 bwk apa je dlm beg hospital hihi #firstmom

3 Các câu trả lời

Sy standby 2 bag dalam kereta, nt nak bersalin bawak naik 1 bagpack je dalam tu ada 1 set brg mummy (baju nursing friendly, kain instant, nursing bra, maternity pad, breast pad, disposable panties, stokin, towel, tudung sarung, ubat gigi, berus gigi, pencuci muka, minyak) pastu ada minuman instant (3in1, biskut) 2 set brg baby (baju butang, mitten, booties, topi, napkin as towel, kain bedung, pampers, wet tissue, minyak telon) 1 bag lg tinggal dalam kereta incase kne admit beberapa hari, dalam tu ada beberapa set extra baju baby, botol susu, manual pump, milk collector, bedung, towel, barut, sapu tangan kecil

7mo trước

lupa ada tambahan telekung, sweater dgn nipple cream

Saya packing satu Set satu Set pakaian mummy and baby. Biar berlebih barang daripada x cukup kan sis. Kesian suami kelam Kabut nak balik ke nak beli ke kalau x cukup hhahahaa. 🥰🥰🥰 saya bawak je apa saya nak, bawak lebih walaupun dah tahu ramai saran bawak sikit.

tak payah bawak banyak² 1. baju Ibu pakai bawak balik 1 2. bra, underwear 3. pad 4. towel + toiletries barang baby 1. pampers 2. 2 pasang baju 3. kain bedung 2 3 helai

7mo trước

tak perlu. kita duk sehari Dua je dekat wad. in case baby kena tahan pun, tak perlu bawak. nurse tak sempat nak sapu2 kan. ramai baby nk kena jaga.