Hospital Beg Preparetion

Hy mommies, selalunya brp weeks dh bt persiapan beg hospital yg lengkap? Saya dh msuk 32week and dh mula risau kalau2 baby nk keluar awal. Sorry 1st baby ?

12 Các câu trả lời

Sy nak masuk 30w dah ☺️ ni pon slow² dah start packing sebab badan rasa dah tak larat 😭 tinggal nak packing baju mommy nya je lagi 😌

Sy 28w da siap beg baby dan mama. Tapi ada lg yg xbasuh lg. Cuma yg dalam beg ja da siap basuh.huhu....buat slow2 hjung minggu

Dh blh buat prsiapan dh tu sis.. nnti jdi mcm sy, baby klua awl beg xsiap lgi huru hara smua. Nasib hospital dkt dgn umh je.

Sya prepare skit2 dri 20week.. Tpi smpai 30week ni tk siap2 lgi.. Hehe.. Ade lgi tnggal skit yg tk beli lgi..

sy start beli 24wk sis.. beli cket2 je dl.. klu dh mcm sis, mmg bleh dh nk siapkan kelengkapan..

Saya 24 weeks start beli sikit2 brg mane yang penting.. Skrg dh 33 weeks dah lengkap barangnya..

Dah boleh siap2 packing tu sis 🤗. Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti ye. Aamiin 🤲🏻

5y trước

In sha allah, aamiin. Tq 🤗

Sy 33 week baru je prepare beg baby & mama. Itu pn belum ckup lg. Huhu sekrag dh 35 week

Sy dulu 28w sy dh standby brg .. cuma bila dh masok 35w sy dh standby beg dlm kereta ..

Boleh packing dah tu sis. So pegi mana2 dah boleh bwk beg hosp.

5y trước

Sama2 🤗