Spotting 2-3 hari

Saya dh check upt +ve. Tapi dah 3 hari klua spotting brown. Dia macam lendir tu tapi warna brown2 gitu. Normal ke 3 hari kelua yg sama. Dah scan last week. Nmpak dinding rahim tebal itu je. Tak nampak baby nya lagi. Saya nak tahu normal ke x. Sbb saya bekerja isnin - jumaat kena naik and turun tangga hm

Spotting 2-3 hari
1 Trả lời

Brownish spotting samada sebab penempelan atau ancaman keguguran. Buat pemeriksaan dgn doktor . Naik turun tangga dgn slow motion.