Dinding rahim tebal

Hii ibu2. Saya nak tanya, tadi saya ada pergi jumpa dr untuk scan rahim. Dr ckp dinding rahim saya tebal. Saya dah test upt tapi result negatif. Dr ckp kemungkinan dinding rahim tebal sebab dah nk period. Boleh jadi saya pregnant juga ke kalau dinding rahim tu tebal? Saya dh lewat 7hari period. Harap mommies dpt bantu saya. #firstbaby

4 Các câu trả lời

Sama haritu saya pergi kk result negative, scan tak nampak apa. saya dah lewat 9 hari, patutnya harini 6 week 1 hari. Tapi saya tak pergi check Swasta lagi. Check upt sendiri tetap double line. Doakan saya jugak

Sama mcm saya .. saya cek kt rumah positive g klinik negative scan x nmpk pape doc cuma ckp dinding rahim menebal 11mm tahu2 esok keluar darah ingat period biasa rupanya gugur 😔😔💔 24.2.2024 ..

maaf tye sis, jd keputusannya mcm mna ya ? sbb sy bru blik scan tvs , doc ckp dinding rahim tebal mcm nk period. klau ikutkan if sy peknen , hrini da 10w6d . tp tu la . huhu

saya rahim tebal jgak tapi period lewat seminggu cek upt positif...tpi bnyak jenis upt jgak lar nk cek tngok pun

7mo trước

rezeki awak alhmdulilh, sy upt positif scan dinding rahim menebal, last option doktr srh buat ujian darah beta hcg, keputusan darah sy tak pregnant. jd nye upt test tu chemical pregnancy🥹 dah 2 kli mcm tu doktr saran kan buat pap smear nk amik tisu di dinding rahim . 12/1 ni sy g jumpa pakar balik