Dinding rahim tebal

Hi salam semua. Tadi saya buat ultrasound tp yg ada hanya dinding rahim tebal shj. Belum nampak apa2 lg. Last test upt last friday naik double line yg terang sikit dari sblm ni. Pakai cb digital dia tulis situ 2-3.. doctor ckp possibility pregnant sebab +ve and rahim tebal tanda kembang. So sy kena repeat after 2 weeks. adakah benda tu normal?

2 Các câu trả lời

normal sis, sy pergi klinik 8w1d dr scan tak nampak and dia kata rahim sy dh tebal. sama mcm situasi sis. lepastu sy repeat scan 2 hari kemudian (8w3d) di klinik yg sama, cuma dr lain. alhamdulillah nmpk baby dan heartbeat.

pegi repeat scan lagi sebulan. bby tu take times dri bersenyawa, nak jadi fetus, embrio sume. dh 8w bru pg scan baru nampak kantung, janin heartbeat. bwh dri 8w mmg xkn nmpk lagii. buat awk risau je pegi scan awl2 dan byk kali.