39 minggu

Saya dh 39 minggu tapi takde ape² tanda pun lagi.. ape ye cara nak mempercepatkan bersalin ni?

1 Trả lời

Rajin buat kerja etc berus lantai toilet ke, cuci kain guna manual tanpa bantuan mesin basuh. Apa2 kerja asalkan tak berat sangat. Selalu bersama suami. Setiap hari pun ok asalkan sis selesa. Bukaan serviks jd lebih cepat. Ikut pengalaman saya sendiri mcm tu la. 39 minggu dah bersalin. Sakit perut jam 11 malam. Sampai hosp 12.10 pagi. Bersalin 12.25 pagi. Kejap je sakitnya sis. Paling penting selalu minta maaf dekat suami. Redha Allah terletak pd redha suami

5y trước

Oh alhamdulillah mudah sis bersalin.. ok, terima kasih :)