39 week

Ada x 39 week still takde tanda nak bersalin? Due date 4/11 ni. Takutnyaa kalau kne serah diri.. ?

6 Các câu trả lời

Sy 39week 1hari masih menanti tanda2 betul tuk bersalin... Sebelum2 ni tanda hanya main2.. Huhu moga kita sama2 si permudhakan urusan nak bersalin.. 9/10 dh kena serah diri di hospital...

due date sy 4/10...langsung xda tanda lagi nak bersalin...ya allah risau nya😔baby pun kurang gerak dua hri nee

dh brsalin ke?mggu ke.brpa brsalin?sya due date 1hb 11,tp smpai skrg msih blm ada tnda lagi..risau jugak😢

hai sis dh bersalin ka ? sama die date dngan saya 4/11 tapi skrng still tk bersalin lg 😣😣 dah masuk 8/11 dah ni .

4y trước

Dh 8hb x de tnda jgk ke.?? Hbis xde suruh serah dri ke sis.??

saya due 30/10..sama laa tanda belum nampak ..

Semoga dipermudahkan yaaa..