tarik mengkarung

saya dh 22 week, 3 malam berturut2 dah kena tarik mengkarung. sakit. huhu apa punca ye?

4 Các câu trả lời

pregnant mmg sy kene tarik mengkarung ni. org ckp tinggi kan kaki sikit.. tp mcm sama je. huhu. cumanya sy kurang kan mengeliat kuat sgt.. tp kadang2 x perasan kan. kene jugak.

10mo trước

haha betul2. tk perasan sbb masa tengah tidur 😅

Bila otot badan kurang kalsium y jadi mcm tu. Dulu sy pernah jadi. lps sy mkn pil kalsium (sy kurang minum susu) dh x jadi simpul mngkarung

10mo trước

saya ada je susu kat rumah tu. tp tk rajin nk minum 😅 nnt try beli pil kalsium lah. tq sis

jangan mengelit beria 🤣 kene hati2 mase nak mengeliat sebelum bangun .

10mo trước

haha masalahnya masa tidoq tu dia mai. kalau dh bangun nk menggeliat tu sedaq dh takpa 🤣

Sbb kurang kalsium, sy pon jd mcm ni, baru nk try pill kalsium

10mo trước

tulaa search, kata kurg kalsium jgk. nanti nk beli pil kalsium