Boleh check upt dak g ?

Saya dapat opk peak pada 11/3 . 12/3 -ve dah dpo1 kan? Pastu semalam 18/3 dpo 7 opk positive (gambar kedua) . Harini dpo 8 opk -ve pulak. (Gambar ketiga) . Agak2 kalau check upt esok (dpo9) bole dpt positive dak ? 😆 Ke awai ngat? Hehe. Terima kasihh mommy2#firstmom #seriusnanya #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

Boleh check upt dak g ?
8 Các câu trả lời

Awak nak tanya, 28/2 dgn 1/3 tu awak buat opk 2 kali ke? Opk yg first tu nmpk terang (+ve) . Yg second tu nmpk mcm pudar (-ve). So normal eh? Saya pn buat opk +ve pkul 2. Pstu saya nk konfem buat la pkul 7 tp jadi -ve. So saya konfius. Tapi esoknya saya buat pun dpt result yg sama. Tgok gmbr situasi sama mcm sis. Normal la eh?

1y trước

oh tp sis. klau nak ambik langkah berjaga2 sis bd je. sy jaga2 sy bd je hrtu. walaupun opk lepastu -ve. haha

Sye hrini dpo8 cek opk positif. Dah gatai pla tngn kitew nk check upt dpt negatif. Skrg sy tgh frust sorang2 🤣🤣 moga ada rzeki buat kta ttc 😊

1y trước

tu lhh. sy check upt smlm dpo 9 . -ve 🤣 enjoy je laa haha.. hrini dpo 10 opk +ve 😌 nk hold duluu upt smpai dpo14.. smoga ad rezeki kita ye siss🥰

Pastu masa 18/3 tu awk buat opk 2 kali jugak ke? Yg kali ke 2 tu result dh positif dh eh? Saya after check haritu konfius tapi bd jugak la.

1y trước

masa 18/3 sy buat opk 2kali. dua2 positive. tapi masa tu dah dpo7 kalau ikutkann . orang cakap possible pregnant kalau opk +ve dalam fasa dpo. tp sy check upt masa dpo 9 -ve lagi. hehe opk dpo 10 pun +ve . ☺️

Awal lagi, start dpo12 la check. Terus upt. Takyah opk. Nanti opk + upt - frust pulak. Upt je terus. Lepas dpo 1 takyah la check opk.

1y trước

baik sis 😆

Awak maaf nak tnya, camne upt awak dh positif ke? Saya pn mcm awak jugak cek opk positif tp cek upt negatif.

1y trước

tak.. sy periodd 25/3 tu.. hehe. belum rezeki ☺️

Kalau tengo opk sis 1/3 tu masi negative tu sis.. yg 1 tu haa yg tak tampal tu yg tu dah positive dah

1y trước

sy ada test upt masa dpo 9 hritu. -ve lagi 😆 tunggu dpo 14 bru nk repeat upt lagi 🥰

kalau ada injection depo..benar ker saya banyak tengok yg termangndung juga

mcm awal sgt