Normal ke adik beradik berbual hal dalam bilik?

Saya dah setahun lebih kahwin tpi tkde anak lagi , skrg Alhamdulillah preg dah 11 w . Cuma nk tanya normal ke kalau kakak tanya hal dalam bilik adik yg dah berkahwin ni? Siap bagitau kena buat macam mana . Saya marah sangat2 orang sibuk hal rumah tangga saya , lagi2 dalam bilik ni . Saya tak selesa dengan ipar yang terlampau open tentang sex ni 🥲🥲 benda ni normal ke utk adik beradik? Suami pon tak selesa tpi iyakan je kakak nya . Kalau Tanya bila nak ada anak je normal la kan? Lebih dari tu saya rasa mcm tak selesa . Atau normal sebenarnya, saya yang over ? 🥲🥲 Sebab saya walaupon dah berkahwin , benda2 lucah ni saya segan sangat2 nak sebut .. apatah lagi nak jadikan topik bualan .

4 Các câu trả lời

bertanya untuk educational purpose boleh kot, ikut yg selesa... tp kene berlapik... tpbende dlm kelambu, yg mana, bila ianya dikatakan aib suami isteri, kene simpan org dok sibuk2 tanye tu, senyap kan dia dgn ayat agama... yg terlalu open ni, memang meluat, xde malu nye... ckp jer, sis x selesa, then pergi...

Bkn psl normal ke tak tp sbb tak boleh. Tu semua rahsia dan aib suami isteri. Mana boleh sembang dgn org luar. Lagi2 kalau awk mrh maknanya tak perlu layan sis. Maybe niat dia nk bg tips tapi geli lah 😂😂

in what planet yg talking bout 18+ stuff is normal eh? buat2 tak dengar je gurl,senyum dan lambai haha.pastu kene jugak bagitau dia you tak selesa.kalau dia keep going on like that,,dia yg mental not you

bila nak ada anak pun takyah tanyaaa laaa sibuk je.. apo cite dalam kain pun dia nak tahu💆‍♀️💆‍♀️💆‍♀️🤦‍♀️ agak2 la open pun.. dosa tu