29 w air ketuban keluar

Hi mummy semua ada yg ada experiance x air ketuban keluar awal mcm sya ni, tpi xde darah cuma keluar air ketuban, lepas tu apa yg doc akn buat? Skrg sya kena admit cuma dia dh cucuk ubat kt bontot utk matangkan paru2 baby dah 2x..

3 Các câu trả lời

sy ketuban leaking start 34week. kena admit wad. seminggu leaking non stop..cuma 1st day leaking byk gila. hari ketujuh natural sakit contraction dtg. terus bersalin normal. alhamdullilah baby dh sebulan lebih skrg

bersalin cukup bulan x haritu.. sy bru air ketuban leaking 31 weeks .. risau la

Maaf tiada pengalaman..