confuse

saya dah sebulan gugur, tapi hari ni ada darah keluar lagi. sbp last darah sy keluar msa sy gugur tu adalah pada 19 July. Mksd dia skrg darah ada keluar darah haid atau sebaliknya?

2 Các câu trả lời

Asslm..saya gugur bln 8 n darah keluar hampir 5 hr yg heavy pada 1/9-5/9 keluar darah macam darah haid..16/9-17/9(hari ni darah cm haid keluar lagi.rasanya yg mana satu darah haid ?🥺

Drh haid lah tu..Sb lma dh darah yg nifas bhnti kan

5y trước

Dh dkt sbulan mncul drh slpas nifas tu drh haid..Ustaz dh gtau pasal hal drh nifas n haid..Try google atau tgk utube..