Keguguran semulajadi

Hi mommy nk ty kalau gugur semulajadi dia akan terus keluar semua darah atau sikit sikit dulu lama2 jd banyak skrg ni sy dah start keluar darah hope terus keluarla ke dia akan keluar sikit2 dulu please share ingin tahu #pleasehelp

3 Các câu trả lời

Pengalaman saya dia akan start skit dlu. Macam saya 2-3 hari sblum gugur tu start spotting je, pastu esoknya bleeding&bloodclot skali. Hari gugur tu bleeding dngan bloodclot lagi bnyak plus sakit mcm contraction sakit sngat2 smpai baring kat lantai toilet dngan peluh sejuk seluruh badan. Sakit tu slama 1-2 jam mcm tu baru ok. Dia akan hilang sakit tu bila kantung btul2 dah kuar. Kantung tu besaq juga la pastu mcm kedut2 camtu. Huhu

12mo trước

Tq sis baikla sy akan bersedia 2 3 hari ni sbb da start kuar darah yg fresh

hai. macam saya sebelum ni gugur, dia keluar darah sikit². sakit perut yang amat. lepas tu rasa ada benda keluar. keluar je terus hilang sakit perut. dia tak keluar sikit². dia terus keluar seketul. dalam kantung lagi baby.

12mo trước

Setuju ni yg sy risau jgk korek ok2 sy bykkn bjln juga ye,tq sis share tips,tq juga share pgalaman sekrg2nya tahu nk act mcm mana

spotting berterusan, cramping, heavy bleeding, ketulan jatuh secara sikit2. tapi akn ada 1 ketulan besar mcm isi ikan sblm cramping hilang.

12mo trước

Tq sis sbb pmulaan spotting lendir koko ari ni da darah belum heavy lg ok2 smoga dipermudahkan keluar semua tq sis sbb share