Morning sickness teruk sepanjang hari (6 weeks 2 days)

Saya dah muntah2 and rasa mual for 5 days dah. Tak lalu nak makan apa2. Makan je akan muntah dan mual2. Jadi tak ada rasa boleh makan apa2 pun. Teringin nak makan apa2 pun tak. Asyik tidur je sepanjang hari. Boleh tahu tips tak nak makan macam mana and nak rasa segar and bertenaga macam dulu balik. Plus dah nak start kerja dah esok.

2 Các câu trả lời

Sis cube makan sikit tp kerap.. sb kalau skali mkn terus kyg mmg akan ase nk mual n muntah.. kalau sis xde slera mkn try mkn buah2.. n nt nk g kerja make sure ade makanan dlm beg mcm roti ke n air.. sb kdg2 lapa ni dtg ttbe even baru je mkn td 😅 kalau blh nt jgn berdiri lame2 sb kalau berdiri lame nt cpt ase seram sejuk esp bile sis xde slera makan..

Paham sgt ni.. Sy mcm tu juga hri tu plus menangis apa.. Sis mkn buah dear.. Bg ade tenaga.. Xpon kurma