18weeks

normal kan kalau bby dlm perut dia duduk keras seketul2 . sampai senget perut2 . ?. kejap kiri . kejap tgh . kejap kanan .

10 Các câu trả lời

Sama dgn sya..18 minggu 3 hari..selalu ada seketul dan perut jdi senget sebelah,pndai pindah2 pula..suami sya pun bole rasa seketul msa dia letak tngan kat perut😂😂

normal je sis ..saya pon mcmtu kejap kekiri kejap kekanan xreti nk duduk diam haish kdg dia tendang tu kn mcm dia tgh karate tau kt dlm perut ni haish anak2 😂

4y trước

Ahaha..sma la,sya pun mcm tu,kjp senget kiri,kjp kanan..ada msa bby gerak mcm bt kungfu plak dlm prt..

Alahaii comel nyeee.. Hihi.. Sy bru 7weeks.. Tak sbar nk tngu saat2 mcm ni.. Doakn sy dan bby yaa mommy 💕😍

Normal...sy kadang2 senget sebelah kanan..mcm x balance je...best moment..ada benda bgerak dlm perut...

Normal..tp bila msok 25 w ke atas bru senget prt😁

Sama dgn sy selalu senget2 perut. 18w juga 😆

Sya 18minggu 6 hari baby dh gerak2 dlm perut

Slalu rse cmni . Sy pun 17weeks+

4y trước

ade gang . semoga dipermudahkan semuanya 🥰

normal

Normal 😆

4y trước

tq . risau pun ade . kadang geli hati sendri pun ade 😅.