CUMA NAK LUAH 🥲

Saya dah lama tak makan mekdi . Sebelom boikot pon memang takpegi , tengah boikot lagi la takpegi . Tapi sejak trismester kedua nie rasa ngidam mekdi 😭 Berdosa ke ? Dah try marrybrown tapi tak kene la . Anggap benda tuh mengada tapi saya punya nak tuh sampai menangis sbb setiap masa teringat 😭😢

4 Các câu trả lời

cuba beli tepung chef bomb yg tu sy pernah buat sebiji rasa ayam mekdi. tp klau xkena tekak jgk, beli jela sis. boikot jgn smpai memudaratkan 😇

Beli sahaja sis.. tak berdosa pun makan mekdi. Niat beli mcd tu sebab mengidam. Bukan niat nk sokong

beli jela buat rasa .. sampai dah menangis tu

Dah teruk sangat teringin tu, beli je lah.