Husband tak boikot barangan israel

Sekarang kan musim boikot barang yg menyumbang ke israel .. kita nak boikot tapi husband tetap beli jugak .. contoh dia suka minum nescafe , milo and coke , mountain dew maggi haa semua tu dia beli . Kita dah nasihat tapi dia macam hmm entahla .. nak nasihat macam mana ya ? Ni bukan nak burukkan husband ya .. cuma nk mintak pendapat cane nak bagi husband boikot takyah beli dah barang tu semua .. husband pun stand with palestine tapi benda tu semua mmg dia selalu beli so sngt susah sikit ..

2 Các câu trả lời

rasa nya tkpyh kot luah kat sini 😅 ckp jela ngn dia kalau tak jalan gak . itu antara dia je dgn allah .. sbb awak dah tgur .. papepun . semoga dipermudahkn

cakap la kat dia setiap ringgit yg dia keluarkan utk beli barang2 tu membunuh saudara² kita dekat sana.

8mo trước

sambung sikit. yg dah beli ni, habiskan. nanti dah habis, stop beli ye.