sekadar nak meluah :)

saya mengidam betul nak makan mekdi , tapi suami tak mampu hm . sedih betul rasa . ekonomi teruk sangat sekarang . dah cuba tahan tekak tapi asyik teringat je . ya allah sedih rasa , nak menyesal pun tak guna dah . kesilapan paling besar saya buat nikah muda . tak sangka allah bagi rezeki anak awal tapi allah tarik rezeki ekonomi kami hm . due lagi 4 hari je , 16/8 . saving yang ada memang takle sentuh sebab saving pun memang tak banyak . kesian dengan baby , kesian dengan diri sendiri , kesian dengan suami . tolong doakan saya dimudahkan rezeki ya mummy semua 🥰

8 Các câu trả lời

klu dh rasa nk mkn sgt xperlulh nk kedekut duit sis.sy ni lg xde smpnn lnsng.somi cm keje kmpng je.dgn byk benda nk kena byr.ank2 sek lg.ank yg bkl lhr ni nnt xpi alhamdulliah klu bab mkn somi sy xprnh nk berkira.klu bab mkn jgn berkira sgt sis.insyllh ada je rezeki.

tak perlu rasa myesal. lain orang lain ujian dia. akak ni suri rumah, harap duit belanja dari suami. kasian kat suami. due date kite lebih kurang je. semoga dimurahkan rezeki adik dengan suami ye.

allahu...awk teringin mkn ape tu ayam ke ape..awk stay mne sye cube belanja skit walaupun sye pun x brpe nk stabil kewangan sbb sye phm perasaan mengidam tu...

1y trước

saya stay pahang , saya teringin burger dengan ayam spicy tu :)

skg mekdi ada.menu rahmah..tp kna pergi kt mekdi la. boleh order kt mesin atau kaunter ja..sy pn baru cuba menu tu utk lps mngidam.☺

Mekdi ada set mix & match. Contoh burger + air RM5 lebih. Or ayam seketul + fries RM6 lebih. Kalau awak rasa nak makan sgt la.

Awak nak makan ape? Sini boleh pm ke tak ek? Pm sy no account, nnt sy blanje satu set apa awk nak makan tu.

1y trước

saya tak bole nak pm , saya teringin burger dengan ayam je

Sis dah dpt mcd belum? Kalau belum, tinggalkan no phone. Nanti saya contact

1y trước

alhamdulillah dah dapat dan dah selamat bersalin 13/8 haritu hehe 🥰

Mix & match baru rm6 sis, boleh pm saya alamat? 011-1431 6008